error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notariskantoor Mr. J.P. Muys de juiste notaris voor jou?

Krijg een transparante prijsopgave van verschillende notarissen uit de omgeving. Op deze pagina staat alle informatie van Notariskantoor Mr. J.P. Muys uit Kortgene. Lees reviews die personen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Taken

Bij deze notaris kun je terecht voor verscheidene diensten.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een verdelingsakte
  • het opstellen van het samenlevingscontract

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in priv├ę situaties maar ook in de zakenwereld. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Ben je een freelancer en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Notariskantoor Mr. J.P. Muys of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

Over deze notaris

Notariskantoor Mr. J.P. Muys is een notaris kantoor gevestigd in Kortgene. Dit kantoor staat natuurlijk ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 20165425.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In deze bedrijvengids vind je alle details zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

De kosten

Wat kost het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van verschillende factoren. Het tarief voor een aanpassing in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt kostenplaatjes van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Notariskantoor Mr. J.P. Muys
  • Wilhelminastraat 2, 4484AG Kortgene
  • 0113-302154
  • notaris@muys.knb.nl
Branche
Notaris
KVK
20165425
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
19-02-1998
Medewerkers
3

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen