Is Notariskantoor Mr. J.K. A. Meijer B.V. het perfecte notariskantoor voor jou?

Ontvang een duidelijke prijsopgave van verschillende notarissen uit de buurt. Op deze pagina staat alles van Notariskantoor Mr. J.K. A. Meijer B.V. uit Geertruidenberg. Lees reviews die personen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notariskantoor Mr. J.K. A. Meijer B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Tarieven

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van verscheidene factoren. De prijs voor een wijziging in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt voorstellen van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Over dit bedrijf

Notariskantoor Mr. J.K. A. Meijer B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Geertruidenberg. Dit bedrijf staat ook ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 18064181.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de postcode? In dit overzicht vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in privé situaties maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist het oprichten van een NV of stichting.

Diensten

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor verschillende diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis