Op zoek naar een ervaren notaris? Misschien is Notariskantoor Mr. J.K. A. Meijer B.V. een goede partner.

Notariskantoren bij jou in de buurt doen een voorstel dat aansluit bij jouw behoeftes. Compleet zonder verplichtingen! Nieuwsgierig naar de meningen van andere mensen? Bekijk nu de reviews en gegevens over Notariskantoor Mr. J.K. A. Meijer B.V. uit Geertruidenberg.

Diensten

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verscheidene taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij privé situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notariskantoor Mr. J.K. A. Meijer B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij helpen.

Over dit bedrijf

Notariskantoor Mr. J.K. A. Meijer B.V. is een notaris gevestigd in Geertruidenberg. Dit bedrijf staat ook geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 18064181.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In deze gids vind je alle bedrijfsinformatie zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

De prijs

Hoeveel kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan verscheidene aspecten. De prijs voor een testament wijziging is anders dan het tarief van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.