error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notariskantoor Mr J.B.M. van Loon B.V. de juiste notaris voor jou?

Krijg een transparante prijsopgave van verschillende notariskantoren uit de buurt. Hier vind je alles van Notariskantoor Mr J.B.M. van Loon B.V. uit Vessem. Lees ervaringen die mensen hebben geschreven over dit kantoor.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notariskantoor Mr J.B.M. van Loon B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

De prijs

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van meerdere factoren. De prijs voor een aanpassing in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou voldoende keuzes te geven is er Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt voorstellen van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Over dit notariskantoor

Notariskantoor Mr J.B.M. van Loon B.V. is een notaris uit Vessem. Dit kantoor staat natuurlijk ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 17167306.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de postcode? In dit overzicht vind je alle details zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Een notaris is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Taken

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor verscheidene taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • de verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

Notariskantoor Mr J.B.M. van Loon B.V.
Branche
Notaris
KVK
17167306
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
30-07-1998
Medewerkers
6

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen