error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notariskantoor mr. J. Willems B.V. de ideale notaris voor jou? Notarissen bij jou in de regio doen een voorstel dat past bij jouw verzoek. Compleet vrijblijvend! Benieuwd naar de meningen van andere mensen? Bekijk nu de reviews en informatie over Notariskantoor mr. J. Willems B.V. uit Nijmegen.

Een notaris is niet alleen nodig voor private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Over deze notaris

Notariskantoor mr. J. Willems B.V. is een notaris uit Nijmegen. Deze notaris staat natuurlijk ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 09132393.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In deze gids vind je alle gegevens zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor verschillende diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • een verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

Prijzen

Wat kost het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van meerdere aspecten. Het tarief voor een aanpassing in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou verschillende keuzes te geven is er Offerte.nl. Vul in waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt offertes van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notariskantoor mr. J. Willems B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij helpen.

Notariskantoor mr. J. Willems B.V.
  • Waldeck Pyrmontsingel 89, 6524BA, Nijmegen
  • 024-3220282
Branche
Notaris
KVK
09132393
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
20-12-2002
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen