error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notariskantoor mr. J. Willems B.V. de juiste notaris voor jou?

Krijg een heldere prijsopgave van verschillende notarissen uit de buurt. Benieuwd naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk nu alle reviews en informatie over Notariskantoor mr. J. Willems B.V. uit Nijmegen.

Een notariskantoor is niet alleen handig voor private kwesties maar ook in de zakenwereld. Denk aan het oprichten van een BV of juist het oprichten van een stichting of NV.

Over deze notaris

Notariskantoor mr. J. Willems B.V. is een notaris gevestigd in Nijmegen. Dit notariskantoor staat ook ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 09132393.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de straatnaam? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsinformatie zoals de contactgegevens maar ook de website.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf kun je terecht voor een groot aantal werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • akte van verdeling

Tarieven

Wat kost het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan verscheidene factoren. De prijs voor een aanpassing in je testament verschilt met de prijs van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notariskantoor mr. J. Willems B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Notariskantoor mr. J. Willems B.V.
  • Waldeck Pyrmontsingel 89, 6524BA Nijmegen
  • 024-3220282
Branche
Notaris
KVK
09132393
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
20-12-2002
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen