error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notariskantoor Mr H.M. Langereis het perfecte notariskantoor voor jou?

Krijg een heldere prijsopgave van verschillende notarissen uit je regio. Op deze pagina vind je alles van Notariskantoor Mr H.M. Langereis uit Bergen (NH). Lees ervaringen die personen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Taken

Bij dit bedrijf kun je terecht voor een groot aantal taken.

Denk onder meer aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • de verdelingsakte
  • het opmaken van een samenlevingscontract

Een notaris is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notariskantoor Mr H.M. Langereis of een soortgelijke notaris kan je hierbij helpen.

Over Notariskantoor Mr H.M. Langereis

Notariskantoor Mr H.M. Langereis is een notaris kantoor uit Bergen (NH). Dit bedrijf staat ook geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 56540760.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straatnaam? Op deze pagina vind je alle details zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Prijzen

Hoeveel kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan verscheidene factoren. Het tarief voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Notariskantoor Mr H.M. Langereis
Branche
Notaris
KVK
56540760
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-12-2012
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen