Op zoek naar een ervaren notaris? Wellicht is Notariskantoor Mr H.Jansen een juiste partner.

Krijg een transparant prijsvoorstel van verschillende notarissen uit de omgeving. Hier vind je alle informatie van Notariskantoor Mr H.Jansen uit Maassluis. Lees ervaringen die personen hebben geschreven over dit bedrijf.

Een notariskantoor is niet alleen onmisbaar voor privé situaties maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een NV of stichting.

Over deze notaris

Notariskantoor Mr H.Jansen is een notaris gevestigd in Maassluis. Dit notariskantoor staat officieel geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 24444207.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de postcode? Op deze pagina vind je alle bedrijfsinformatie zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Diensten

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor een groot aantal taken.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een verdelingsakte

De kosten

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan meerdere aspecten. Het tarief voor een aanpassing in je testament verschilt met de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt offertes van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notariskantoor Mr H.Jansen of een soortgelijke notaris kan je hierbij helpen.