Op zoek naar een goede notaris? Misschien is Notariskantoor Mr H.Jansen een juiste partner.

Notarissen bij jou in de regio doen een voorstel dat matcht bij jouw behoeftes. Compleet vrijblijvend! Op deze pagina staat alles van Notariskantoor Mr H.Jansen uit Maassluis. Lees reviews die mensen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notariskantoor Mr H.Jansen of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

Tarieven

Hoeveel kost het inschakelen van een notaris? Dat is afhankelijk van verscheidene factoren. De prijs voor een wijziging in je testament is anders dan het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Over dit notariskantoor

Notariskantoor Mr H.Jansen is een notaris gevestigd in Maassluis. Dit bedrijf staat natuurlijk geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 24444207.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de postcode? In deze gids vind je alle gegevens zoals de contactgegevens maar ook de website.

Een notaris is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een NV of stichting.

Taken

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verschillende werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een verdelingsakte