Is Notariskantoor mr. H.J. Timmer B.V. de juiste notaris voor jou?

Notarissen bij jou in de regio doen een voorstel dat matcht bij jouw verzoek. Compleet zonder verplichtingen! Hier vind je alles van Notariskantoor mr. H.J. Timmer B.V. uit Uithuizen. Lees ervaringen die mensen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Diensten

Bij deze notaris kun je terecht voor verschillende werkzaamheden.

Denk onder meer aan;

  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • de verdelingsakte

Een notaris is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist de oprichting van een stichting of NV.

Ben jij een freelancer en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notariskantoor mr. H.J. Timmer B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij ondersteunen.

Over dit bedrijf

Notariskantoor mr. H.J. Timmer B.V. is een notaris uit Uithuizen. Dit bedrijf staat ook ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 2059649.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de straat? Op deze pagina vind je alle gegevens zoals de telefoonnummers maar ook de website.

De prijs

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verschillende factoren. Het tarief voor een testament wijziging is anders dan de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt voorstellen van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.