error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notariskantoor mr. H.J. Timmer B.V. het perfecte notariskantoor voor jou?

Krijg een duidelijke prijsopgave van verschillende notariskantoren uit de buurt. Nieuwsgierig naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk hier de reviews en informatie over Notariskantoor mr. H.J. Timmer B.V. uit Uithuizen.

Een notaris is niet alleen onmisbaar voor private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Over deze notaris

Notariskantoor mr. H.J. Timmer B.V. is een notaris uit Uithuizen. Dit notariskantoor staat uiteraard geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 2059649.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? Op deze pagina vind je alle gegevens zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Taken

Bij deze notaris kun je terecht voor verschillende diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opmaken

Tarieven

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van meerdere factoren. Het tarief voor een aanpassing in een testament verschilt met het tarief van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt voorstellen van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notariskantoor mr. H.J. Timmer B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Notariskantoor mr. H.J. Timmer B.V.
Branche
Notaris
KVK
2059649
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
11-02-1997
Medewerkers
5

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen