Op zoek naar een ervaren notaris? Wellicht is Notariskantoor mr. H.G.H. Kauffeld een juiste keuze.

Krijg een duidelijk kostenoverzicht van verschillende notariskantoren uit de regio. Op deze pagina vind je alle informatie van Notariskantoor mr. H.G.H. Kauffeld uit Nieuwe Pekela. Lees reviews die mensen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notariskantoor mr. H.G.H. Kauffeld of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij helpen.

De kosten

Wat kost het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan verscheidene factoren. De prijs voor een aanpassing in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou voldoende keuzes te geven bestaat Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Over deze notaris

Notariskantoor mr. H.G.H. Kauffeld is een notaris kantoor gevestigd in Nieuwe Pekela. Dit kantoor staat uiteraard ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 1153180.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de postcode? In deze bedrijvengids vind je alle gegevens zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Een notaris is niet alleen nodig bij privé situaties maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist de oprichting van een NV of stichting.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor zit je goed voor verscheidene werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • de verdelingsakte