error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notariskantoor Mr. H.A. Bosman het juiste notariskantoor voor jou?

Krijg een duidelijke prijsopgave van verschillende notariskantoren uit de buurt. Nieuwsgierig naar de meningen van anderen? Bekijk hier alle reviews en gegevens over Notariskantoor Mr. H.A. Bosman uit Badhoevedorp.

Ben je een freelancer en wil je wellicht je eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notariskantoor Mr. H.A. Bosman of een vergelijkbare notaris kan je hierbij helpen.

De prijs

Wat kost het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan meerdere aspecten. Het tarief voor een wijziging in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou verschillende keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Over deze notaris

Notariskantoor Mr. H.A. Bosman is een notaris uit Badhoevedorp. Dit kantoor staat ook ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 34374298.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straat? In deze bedrijvengids vind je alle details zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij priv├ę situaties maar ook in de zakenwereld. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Taken

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verschillende diensten.

Denk onder meer aan;

  • een verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

Notariskantoor Mr. H.A. Bosman
Branche
Notaris
KVK
34374298
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-11-2000
Medewerkers
4

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen