error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notariskantoor Mr. G.S. van der Hem de ideale notaris voor jou? Krijg een transparante prijsopgave van verschillende notarissen uit de omgeving. Op deze pagina staat alles van Notariskantoor Mr. G.S. van der Hem uit Jorwert. Lees ervaringen die personen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notariskantoor Mr. G.S. van der Hem of een soortgelijke notaris kan je hierbij helpen.

Prijzen

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notaris? Dat ligt aan meerdere aspecten. Het tarief voor een wijziging in je testament is anders dan de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt voorstellen van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Over dit bedrijf

Notariskantoor Mr. G.S. van der Hem is een notaris kantoor gevestigd in Jorwert. Dit bedrijf staat uiteraard ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 01137972.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals het huisnummer? In dit overzicht vind je alle details zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in priv├ę situaties maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Diensten

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verscheidene diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • de verdelingsakte

Notariskantoor Mr. G.S. van der Hem
Branche
Notaris
KVK
1137972
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-07-1987
Medewerkers
5

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen