error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notariskantoor Mr. G.S. van der Hem de passende notaris voor jou?

Ontvang een helder prijsvoorstel van verschillende notarissen uit je regio. Op deze pagina vind je een overzicht van Notariskantoor Mr. G.S. van der Hem uit Jorwert. Lees ervaringen die mensen hebben geschreven over dit bedrijf.

Diensten

Bij deze notaris kun je terecht voor verscheidene taken.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een verdelingsakte

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist het oprichten van een NV of stichting.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notariskantoor Mr. G.S. van der Hem of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij helpen.

Over deze notaris

Notariskantoor Mr. G.S. van der Hem is een notaris uit Jorwert. Dit notariskantoor staat natuurlijk geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 1137972.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In dit overzicht vind je alle gegevens zoals de contactgegevens maar ook de website.

De kosten

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notaris? Dat ligt aan verschillende factoren. De prijs voor een wijziging in je testament verschilt met het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou verschillende keuzes te geven is er Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt voorstellen van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Notariskantoor Mr. G.S. van der Hem
Branche
Notaris
KVK
1137972
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-07-1987
Medewerkers
5

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen