Op zoek naar een kundige notaris? Wellicht is Notariskantoor Mr. G.S. van der Hem een goede keuze.

Notarissen bij jou in de omgeving doen een prijsvoorstel dat matcht bij jouw behoeftes. Compleet vrijblijvend! Nieuwsgierig naar de meningen van anderen? Bekijk nu alle reviews en gegevens over Notariskantoor Mr. G.S. van der Hem uit Jorwert.

Een notaris is niet alleen handig voor privé situaties maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Over deze notaris

Notariskantoor Mr. G.S. van der Hem is een notaris kantoor uit Jorwert. Dit bedrijf staat uiteraard ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 1137972.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de postcode? In dit overzicht vind je alle gegevens zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Werkzaamheden

Bij deze notaris zit je goed voor verschillende werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • de verdelingsakte

Tarieven

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan verschillende factoren. Het tarief voor een testament wijziging komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou voldoende keuzes te geven bestaat Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt voorstellen van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een ZZP'er en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notariskantoor Mr. G.S. van der Hem of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.