error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Misschien is Notariskantoor mr. G. Venekamp B.V. een goede partner.

Notarissen bij jou in de buurt doen een prijsvoorstel dat matcht bij jouw behoeftes. Compleet vrijblijvend! Op deze pagina staat alle informatie van Notariskantoor mr. G. Venekamp B.V. uit Papendrecht. Lees ervaringen die mensen hebben geschreven over dit kantoor.

Taken

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verschillende diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • akte van verdeling
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

Een notaris is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor bedrijven. Denk aan een BV oprichting of juist de oprichting van een stichting of NV.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notariskantoor mr. G. Venekamp B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Over dit bedrijf

Notariskantoor mr. G. Venekamp B.V. is een notaris kantoor uit Papendrecht. Deze notaris staat officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 23092025.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straat? In deze gids vind je alle informatie zoals de contactgegevens maar ook de website.

De prijs

Wat kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van verschillende aspecten. De prijs voor een wijziging in een testament is anders dan de prijs van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt offertes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Notariskantoor mr. G. Venekamp B.V.
  • Bosch 107, 3353GD Papendrecht
  • 078-6154600
  • notarissen@stasse.venekamp.knb.nl
Branche
Notaris
KVK
23092025
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
23-03-1999
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen