error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een goede notaris? Wellicht is Notariskantoor mr. G. Venekamp B.V. een goede partner. Krijg een transparante offerte van verschillende notarissen uit je omgeving. Hier vind je een overzicht van Notariskantoor mr. G. Venekamp B.V. uit Papendrecht. Lees ervaringen die mensen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor een groot aantal taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • de verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opstellen

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in priv├ę situaties maar ook voor bedrijven. Denk aan een BV oprichting of juist het oprichten van een stichting of NV.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Notariskantoor mr. G. Venekamp B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Over dit bedrijf

Notariskantoor mr. G. Venekamp B.V. is een notaris uit Papendrecht. Deze notaris staat uiteraard geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 23092025.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straat? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsinformatie zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

De prijs

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van verschillende aspecten. De prijs voor een aanpassing in je testament verschilt met de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt kostenplaatjes van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Notariskantoor mr. G. Venekamp B.V.
  • Bosch 107, 3353GD, Papendrecht
  • 078-6154600
  • notarissen@stasse.venekamp.knb.nl
Branche
Notaris
KVK
23092025
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
23-03-1999
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen