Is Notariskantoor mr. G. Venekamp B.V. het geschikte notariskantoor voor jou?

Krijg een heldere offerte van verschillende notarissen uit je regio. Op deze pagina staat alle informatie van Notariskantoor mr. G. Venekamp B.V. uit Papendrecht. Lees ervaringen die mensen hebben geschreven over dit bedrijf.

Een notaris is niet alleen nodig voor private kwesties maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Over Notariskantoor mr. G. Venekamp B.V.

Notariskantoor mr. G. Venekamp B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Papendrecht. Dit kantoor staat officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 23092025.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In dit overzicht vind je alle informatie zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Werkzaamheden

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor verschillende diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • akte van verdeling
  • het opmaken van het samenlevingscontract

De prijs

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van verscheidene factoren. Het tarief voor een wijziging in je testament is anders dan het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou verschillende keuzes te bieden is er Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt offertes van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notariskantoor mr. G. Venekamp B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij helpen.