error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notariskantoor Mr. E.H. Huisman de passende notaris voor jou?

Krijg een duidelijke prijsopgave van verschillende notariskantoren uit de regio. Nieuwsgierig naar de meningen van andere mensen? Bekijk nu de reviews en details over Notariskantoor Mr. E.H. Huisman uit Heemstede.

Een notaris is niet alleen onmisbaar voor private kwesties maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist het oprichten van een NV of stichting.

Over dit bedrijf

Notariskantoor Mr. E.H. Huisman is een notaris gevestigd in Heemstede. Deze notaris staat natuurlijk geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 34130706.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de postcode? In deze gids vind je alle informatie zoals de contactgegevens maar ook de website.

Taken

Bij dit kantoor zit je goed voor een groot aantal diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • de verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

De prijs

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van verschillende aspecten. De prijs voor een testament aanpassing is anders dan het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou verschillende keuzes te geven bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt voorstellen van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notariskantoor Mr. E.H. Huisman of een soortgelijke notaris kan je hierbij helpen.

Notariskantoor Mr. E.H. Huisman
Branche
Notaris
KVK
34130706
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
15-03-2000
Medewerkers
6

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen