error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notariskantoor Mr. E.H. Huisman het geschikte notariskantoor voor jou? Ontvang een transparante prijsopgave van verschillende notariskantoren uit de regio. Hier staat alle informatie van Notariskantoor Mr. E.H. Huisman uit Heemstede. Lees reviews die personen hebben geschreven over dit bedrijf.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht je eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notariskantoor Mr. E.H. Huisman of een soortgelijke notaris kan je hierbij helpen.

Prijzen

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notaris? Dat is afhankelijk van verscheidene aspecten. Het tarief voor een aanpassing in je testament is anders dan het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Over Notariskantoor Mr. E.H. Huisman

Notariskantoor Mr. E.H. Huisman is een notaris kantoor uit Heemstede. Dit notariskantoor staat uiteraard ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 34130706.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals het huisnummer? In dit overzicht vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij priv├ę situaties maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Taken

Bij dit kantoor kun je terecht voor verschillende taken.

Denk onder meer aan;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een verdelingsakte

Notariskantoor Mr. E.H. Huisman
Branche
Notaris
KVK
34130706
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
15-03-2000
Medewerkers
6

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen