Is Notariskantoor Mr. E.H. Huisman de juiste notaris voor jou?

Notarissen bij jou in de regio doen een voorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Volledig zonder verplichtingen! Nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen? Bekijk nu de reviews en details over Notariskantoor Mr. E.H. Huisman uit Heemstede.

Diensten

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verschillende taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • akte van verdeling

Een notaris is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Ben je een ZZP'er en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notariskantoor Mr. E.H. Huisman of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij helpen.

Over deze notaris

Notariskantoor Mr. E.H. Huisman is een notaris uit Heemstede. Dit bedrijf staat ook geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 34130706.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straat? In dit overzicht vind je alle informatie zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Tarieven

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notaris? Dat ligt aan meerdere factoren. De prijs voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou meerdere keuzes te geven bestaat Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt offertes van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.