Op zoek naar een ervaren notaris? Misschien is Notariskantoor Mr. E.D.J. ten Hoor een juiste keuze.

Notariskantoren bij jou in de omgeving doen een prijsvoorstel dat past bij jouw verzoek. Volledig zonder verplichtingen! Hier staat alles van Notariskantoor Mr. E.D.J. ten Hoor uit Landsmeer. Lees reviews die mensen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Taken

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verscheidene diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • akte van verdeling

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist het oprichten van een NV of stichting.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notariskantoor Mr. E.D.J. ten Hoor of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Over dit notariskantoor

Notariskantoor Mr. E.D.J. ten Hoor is een notaris kantoor gevestigd in Landsmeer. Dit bedrijf staat ook ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 34315826.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straatnaam? Op deze pagina vind je alle details zoals de telefoonnummers maar ook de website.

De kosten

Hoeveel kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van verschillende factoren. Het tarief voor een aanpassing in een testament is anders dan de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou voldoende keuzes te geven is er Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt voorstellen van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.