Is Notariskantoor Mr. E.D.J. ten Hoor het geschikte notariskantoor voor jou?

Notarissen bij jou in de regio doen een prijsvoorstel dat matcht bij jouw behoeftes. Volledig zonder verplichtingen! Nieuwsgierig naar de meningen van andere mensen? Bekijk nu de reviews en details over Notariskantoor Mr. E.D.J. ten Hoor uit Landsmeer.

Een notaris is niet alleen handig voor private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Over Notariskantoor Mr. E.D.J. ten Hoor

Notariskantoor Mr. E.D.J. ten Hoor is een notaris kantoor uit Landsmeer. Dit kantoor staat ook geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 34315826.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de straat? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsgegevens zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Taken

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verschillende taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een samenlevingscontract opstellen
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

De prijs

Wat kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van verschillende aspecten. De prijs voor een aanpassing in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een freelancer en wil je wellicht je eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notariskantoor Mr. E.D.J. ten Hoor of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.