Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Wellicht is Notariskantoor Mr. D.L. Rang een goede keuze.

Ontvang een transparante prijsopgave van verschillende notarissen uit je regio. Nieuwsgierig naar de meningen van andere mensen? Bekijk nu alle reviews en informatie over Notariskantoor Mr. D.L. Rang uit Zetten.

Diensten

Bij deze notaris kun je terecht voor verschillende taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • de verdelingsakte

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij privé situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Notariskantoor Mr. D.L. Rang of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

Over deze notaris

Notariskantoor Mr. D.L. Rang is een notaris kantoor gevestigd in Zetten. Dit notariskantoor staat officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 9187274.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straat? In dit overzicht vind je alle details zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

De prijs

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan verscheidene aspecten. Het tarief voor een aanpassing in een testament is anders dan het tarief van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt prijsopgaven van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.