error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een goed notariskantoor? Wellicht is Notariskantoor Mr. D.L. Rang een juiste keuze.

Ontvang een duidelijke offerte van verschillende notarissen uit de omgeving. Op deze pagina staat alles van Notariskantoor Mr. D.L. Rang uit Zetten. Lees ervaringen die mensen hebben geschreven over dit kantoor.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf zit je goed voor verscheidene taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • akte van verdeling
  • een samenlevingscontract opstellen

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist het oprichten van een stichting of NV.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notariskantoor Mr. D.L. Rang of een vergelijkbare notaris kan je hierbij ondersteunen.

Over deze notaris

Notariskantoor Mr. D.L. Rang is een notaris kantoor uit Zetten. Dit kantoor staat ook geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 9187274.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals het huisnummer? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsinformatie zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Prijzen

Wat kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verscheidene aspecten. Het tarief voor een testament aanpassing verschilt met het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou voldoende keuzes te geven bestaat Offerte.nl. Vul in waarom jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt offertes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Notariskantoor Mr. D.L. Rang
Branche
Notaris
KVK
9187274
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-1888
Medewerkers
4

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen