error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een kundige notaris? Wellicht is Notariskantoor Mr. D.L. Rang een juiste partner. Ontvang een duidelijke prijsopgave van verschillende notariskantoren uit de omgeving. Hier staat een overzicht van Notariskantoor Mr. D.L. Rang uit Zetten. Lees reviews die personen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Taken

Bij dit kantoor kun je terecht voor verscheidene diensten.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • akte van verdeling

Een notaris is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor bedrijven. Denk aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een NV of stichting.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notariskantoor Mr. D.L. Rang of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij helpen.

Over dit bedrijf

Notariskantoor Mr. D.L. Rang is een notaris gevestigd in Zetten. Deze notaris staat officieel ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 09187274.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsgegevens zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Tarieven

Hoeveel kost het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van meerdere aspecten. De prijs voor een wijziging in een testament verschilt met de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt kostenplaatjes van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Notariskantoor Mr. D.L. Rang
Branche
Notaris
KVK
9187274
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-1888
Medewerkers
4

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen