error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een kundige notaris? Misschien is Notariskantoor mr. C.J.C.M. van Haperen B.V. een goede keuze. Ontvang een duidelijk prijsvoorstel van verschillende notarissen uit je buurt. Op deze pagina vind je alles van Notariskantoor mr. C.J.C.M. van Haperen B.V. uit Gouda. Lees ervaringen die mensen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Een notariskantoor is niet alleen onmisbaar voor situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Over Notariskantoor mr. C.J.C.M. van Haperen B.V.

Notariskantoor mr. C.J.C.M. van Haperen B.V. is een notaris kantoor uit Gouda. Dit bedrijf staat natuurlijk ingeschreven bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 29051235.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de postcode? In deze gids vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Diensten

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verscheidene diensten.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • akte van verdeling
  • een samenlevingscontract opstellen

De prijs

Hoeveel kost het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van meerdere aspecten. Het tarief voor een wijziging in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou voldoende keuzes te bieden is er Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een freelancer en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notariskantoor mr. C.J.C.M. van Haperen B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij helpen.

Notariskantoor mr. C.J.C.M. van Haperen B.V.
  • Bleulandweg 1D, 2803HG, Gouda
  • 0182-535577
  • notarissen@westerhuis.knb.nl
Branche
Notaris
KVK
29051235
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
06-07-1999
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen