error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notariskantoor mr. C.J.C.M. van Haperen B.V. het geschikte notariskantoor voor jou?

Ontvang een duidelijke offerte van verschillende notarissen uit je buurt. Hier vind je alles van Notariskantoor mr. C.J.C.M. van Haperen B.V. uit Gouda. Lees reviews die personen hebben geschreven over dit kantoor.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notariskantoor mr. C.J.C.M. van Haperen B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij helpen.

De kosten

Hoeveel kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van meerdere aspecten. Het tarief voor een testament wijziging is anders dan de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Over dit notariskantoor

Notariskantoor mr. C.J.C.M. van Haperen B.V. is een notaris gevestigd in Gouda. Deze notaris staat ook geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 29051235.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straatnaam? Op deze pagina vind je alle details zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan een BV oprichting of juist de oprichting van een stichting of NV.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verschillende diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • akte van verdeling

Notariskantoor mr. C.J.C.M. van Haperen B.V.
  • Bleulandweg 1D, 2803HG Gouda
  • 0182-535577
  • notarissen@westerhuis.knb.nl
Branche
Notaris
KVK
29051235
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
06-07-1999
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen