Op zoek naar een goede notaris? Wellicht is Notariskantoor mr. C.J.C.M. van Haperen B.V. een goede keuze.

Krijg een helder kostenoverzicht van verschillende notarissen uit je omgeving. Op deze pagina vind je een overzicht van Notariskantoor mr. C.J.C.M. van Haperen B.V. uit Gouda. Lees ervaringen die personen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Een notaris is niet alleen handig voor privé situaties maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Over Notariskantoor mr. C.J.C.M. van Haperen B.V.

Notariskantoor mr. C.J.C.M. van Haperen B.V. is een notaris gevestigd in Gouda. Dit notariskantoor staat uiteraard geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 29051235.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals het huisnummer? In deze gids vind je alle informatie zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf kun je terecht voor een groot aantal taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • het aanpassen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • akte van verdeling
  • een samenlevingscontract opmaken

Prijzen

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verscheidene factoren. De prijs voor een testament wijziging verschilt met de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou voldoende keuzes te bieden is er Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notariskantoor mr. C.J.C.M. van Haperen B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.