error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notariskantoor Mr. A.L. Cabenda het geschikte notariskantoor voor jou? Notariskantoren bij jou in de omgeving doen een voorstel dat past bij jouw behoeftes. Compleet vrijblijvend! Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Bekijk nu de reviews en details over Notariskantoor Mr. A.L. Cabenda uit Purmerend.

Een notariskantoor is niet alleen nodig voor private kwesties maar ook in de zakenwereld. Denk aan een BV oprichting of juist de oprichting van een NV of stichting.

Over dit bedrijf

Notariskantoor Mr. A.L. Cabenda is een notaris kantoor uit Purmerend. Dit notariskantoor staat officieel geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 37152717.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals het huisnummer? In deze bedrijvengids vind je alle details zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Taken

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verscheidene werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • akte van verdeling
  • het opmaken van een samenlevingscontract

De kosten

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notaris? Dat is afhankelijk van verscheidene factoren. De prijs voor een aanpassing in je testament is anders dan de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou verschillende keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt offertes van kantoren voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notariskantoor Mr. A.L. Cabenda of een soortgelijke notaris kan je hierbij ondersteunen.

Notariskantoor Mr. A.L. Cabenda
Branche
Notaris
KVK
37152717
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-1998
Medewerkers
6

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen