Is Notariskantoor Mr. A.J. Nicolai de juiste notaris voor jou?

Krijg een duidelijke offerte van verschillende notarissen uit je regio. Nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen? Bekijk nu alle reviews en details over Notariskantoor Mr. A.J. Nicolai uit Balk.

Ben je een freelancer en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notariskantoor Mr. A.J. Nicolai of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij helpen.

Tarieven

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notaris? Dat ligt aan verschillende factoren. Het tarief voor een testament wijziging verschilt met het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt prijsopgaven van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Over deze notaris

Notariskantoor Mr. A.J. Nicolai is een notaris kantoor uit Balk. Deze notaris staat ook geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 51982684.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de postcode? In deze gids vind je alle details zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in privé situaties maar ook voor bedrijven. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Taken

Bij dit kantoor kun je terecht voor een groot aantal taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • de verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opmaken
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis