error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notariskantoor Mr. A.J. Nicolai het juiste notariskantoor voor jou? Krijg een transparante offerte van verschillende notarissen uit je omgeving. Hier vind je een overzicht van Notariskantoor Mr. A.J. Nicolai uit Balk. Lees ervaringen die mensen hebben geschreven over dit bedrijf.

Taken

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor een groot aantal werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • de verdelingsakte
  • het opstellen van het samenlevingscontract

Een notaris is niet alleen nodig bij priv├ę situaties maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Notariskantoor Mr. A.J. Nicolai of een soortgelijke notaris kan je hierbij helpen.

Over dit notariskantoor

Notariskantoor Mr. A.J. Nicolai is een notaris kantoor uit Balk. Dit notariskantoor staat natuurlijk ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 51982684.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straatnaam? In dit overzicht vind je alle bedrijfsgegevens zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Tarieven

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van verscheidene factoren. De prijs voor een aanpassing in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt voorstellen van kantoren voor de door jou aangegeven taak.

Notariskantoor Mr. A.J. Nicolai
Branche
Notaris
KVK
51982684
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
02-04-1999
Medewerkers
4

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen