Op zoek naar een goed notariskantoor? Misschien is notariskantoor mr. Adam Elzinga BV een goede keuze.

Notarissen bij jou in de omgeving doen een voorstel dat aansluit bij jouw behoeftes. Volledig zonder verplichtingen! Op deze pagina vind je alles van notariskantoor mr. Adam Elzinga BV uit Assen. Lees reviews die personen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Een notaris is niet alleen onmisbaar voor private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Over notariskantoor mr. Adam Elzinga BV

notariskantoor mr. Adam Elzinga BV is een notaris kantoor uit Assen. Dit bedrijf staat uiteraard geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 71213562.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de postcode? Op deze pagina vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Diensten

Bij dit bedrijf zit je goed voor verschillende werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • de verdelingsakte

De prijs

Hoeveel kost het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van verschillende factoren. De prijs voor een wijziging in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een freelancer en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? notariskantoor mr. Adam Elzinga BV of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.