error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is notariskantoor mr. Adam Elzinga BV de passende notaris voor jou? Krijg een heldere prijsopgave van verschillende notariskantoren uit de regio. Op deze pagina staat een overzicht van notariskantoor mr. Adam Elzinga BV uit Assen. Lees reviews die mensen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Een notaris is niet alleen nodig voor private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist het oprichten van een NV of stichting.

Over dit notariskantoor

notariskantoor mr. Adam Elzinga BV is een notaris kantoor uit Assen. Dit kantoor staat officieel geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 71213562.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de postcode? In deze gids vind je alle gegevens zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor kun je terecht voor een groot aantal werkzaamheden.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • akte van verdeling
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Prijzen

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notaris? Dat hangt af van verscheidene factoren. Het tarief voor een testament wijziging is anders dan het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou meerdere keuzes te geven is er Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt offertes van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? notariskantoor mr. Adam Elzinga BV of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

notariskantoor mr. Adam Elzinga BV
Branche
Notaris
KVK
71213562
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-11-2011
Medewerkers
5

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen