Op zoek naar een goed notariskantoor? Misschien is Notariskantoor mr. Adam Elzinga een goede keuze.

Ontvang een helder prijsvoorstel van verschillende notarissen uit je regio. Op deze pagina staat een overzicht van Notariskantoor mr. Adam Elzinga uit Assen. Lees ervaringen die mensen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Diensten

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verschillende taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • de verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opmaken

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Notariskantoor mr. Adam Elzinga of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

Over dit notariskantoor

Notariskantoor mr. Adam Elzinga is een notaris kantoor gevestigd in Assen. Dit notariskantoor staat officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 53864476.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de straat? In deze gids vind je alle bedrijfsgegevens zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Prijzen

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van meerdere aspecten. De prijs voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.