error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notariskantoor mr. Adam Elzinga het juiste notariskantoor voor jou?

Ontvang een duidelijke offerte van verschillende notariskantoren uit de omgeving. Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Bekijk hier de reviews en gegevens over Notariskantoor mr. Adam Elzinga uit Assen.

Ben je een freelancer en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notariskantoor mr. Adam Elzinga of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Tarieven

Wat kost het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan verschillende factoren. De prijs voor een wijziging in een testament is anders dan de prijs van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Over Notariskantoor mr. Adam Elzinga

Notariskantoor mr. Adam Elzinga is een notaris uit Assen. Dit notariskantoor staat uiteraard geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 53864476.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder het huisnummer? Op deze pagina vind je alle bedrijfsinformatie zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist het oprichten van een stichting of NV.

Diensten

Bij deze notaris zit je goed voor verscheidene diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • akte van verdeling

Notariskantoor mr. Adam Elzinga
Branche
Notaris
KVK
53864476
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-11-2011
Medewerkers
5

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen