error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notariskantoor mr. Adam Elzinga de juiste notaris voor jou? Notariskantoren bij jou in de buurt doen een prijsvoorstel dat matcht bij jouw verzoek. Compleet vrijblijvend! Hier vind je een overzicht van Notariskantoor mr. Adam Elzinga uit Assen. Lees ervaringen die personen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Een notariskantoor is niet alleen nodig voor situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Denk aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Over Notariskantoor mr. Adam Elzinga

Notariskantoor mr. Adam Elzinga is een notaris uit Assen. Deze notaris staat natuurlijk geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 53864476.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straatnaam? Op deze pagina vind je alle bedrijfsinformatie zoals de contactgegevens maar ook de website.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor zit je goed voor verschillende diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • de verdelingsakte

Prijzen

Hoeveel kost het inhuren van een notaris? Dat hangt af van verschillende aspecten. De prijs voor een wijziging in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou voldoende keuzes te geven bestaat Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt prijsopgaven van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een freelancer en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notariskantoor mr. Adam Elzinga of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

Notariskantoor mr. Adam Elzinga
Branche
Notaris
KVK
53864476
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-11-2011
Medewerkers
5

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen