error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notariskantoor mr. A.B. Volders B.V. de ideale notaris voor jou? Ontvang een transparante offerte van verschillende notarissen uit je regio. Hier staat een overzicht van Notariskantoor mr. A.B. Volders B.V. uit Leeuwarden. Lees reviews die mensen hebben geschreven over dit kantoor.

Een notariskantoor is niet alleen nodig voor priv├ę situaties maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Over dit notariskantoor

Notariskantoor mr. A.B. Volders B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Leeuwarden. Dit notariskantoor staat officieel ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 50042580.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de postcode? In deze gids vind je alle gegevens zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Taken

Bij deze notaris zit je goed voor verscheidene taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • de verdelingsakte

Tarieven

Wat kost het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van verscheidene aspecten. Het tarief voor een testament wijziging verschilt met de prijs van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt voorstellen van bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notariskantoor mr. A.B. Volders B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Notariskantoor mr. A.B. Volders B.V.
Branche
Notaris
KVK
50042580
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
25-05-2010
Medewerkers
5

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen