error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notariskantoor mr. A.B. Volders B.V. het perfecte notariskantoor voor jou?

Ontvang een heldere prijsopgave van verschillende notarissen uit je regio. Op deze pagina staat een overzicht van Notariskantoor mr. A.B. Volders B.V. uit Leeuwarden. Lees ervaringen die mensen hebben geschreven over dit kantoor.

Een notaris is niet alleen nodig voor private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist het oprichten van een NV of stichting.

Over dit notariskantoor

Notariskantoor mr. A.B. Volders B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Leeuwarden. Dit notariskantoor staat officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 50042580.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straat? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsinformatie zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Diensten

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor verschillende werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • akte van verdeling
  • het opmaken van een samenlevingscontract

Tarieven

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van meerdere aspecten. Het tarief voor een aanpassing in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt prijsopgaven van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notariskantoor mr. A.B. Volders B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij helpen.

Notariskantoor mr. A.B. Volders B.V.
Branche
Notaris
KVK
50042580
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
25-05-2010
Medewerkers
5

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen