error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notariskantoor Moonen B.V. het juiste notariskantoor voor jou?

Notariskantoren bij jou in de buurt doen een voorstel dat past bij jouw behoeftes. Volledig zonder verplichtingen! Nieuwsgierig naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk nu de reviews en informatie over Notariskantoor Moonen B.V. uit Venlo.

Een notaris is niet alleen onmisbaar voor situaties in de privésfeer maar ook in de zakenwereld. Denk aan een BV oprichting of juist het oprichten van een NV of stichting.

Over deze notaris

Notariskantoor Moonen B.V. is een notaris gevestigd in Venlo. Dit notariskantoor staat uiteraard geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 12053733.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? Op deze pagina vind je alle bedrijfsgegevens zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Taken

Bij dit kantoor kun je terecht voor verschillende diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een verdelingsakte

De prijs

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan verschillende aspecten. Het tarief voor een testament wijziging komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou meerdere keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt voorstellen van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notariskantoor Moonen B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

Notariskantoor Moonen B.V.
Branche
Notaris
KVK
12053733
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
13-03-2001
Medewerkers
18

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen