error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Misschien is Notariskantoor Merwestein een goede keuze.

Krijg een duidelijke offerte van verschillende notariskantoren uit je buurt. Benieuwd naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk hier de reviews en details over Notariskantoor Merwestein uit Dordrecht.

Een notariskantoor is niet alleen nodig voor private kwesties maar ook in de zakenwereld. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist de oprichting van een NV of stichting.

Over dit bedrijf

Notariskantoor Merwestein is een notaris uit Dordrecht. Deze notaris staat ook geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 54178711.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de postcode? In dit overzicht vind je alle bedrijfsinformatie zoals de contactgegevens maar ook de website.

Diensten

Bij deze notaris zit je goed voor verschillende werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • een verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een samenlevingscontract opstellen
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Tarieven

Wat kost het inhuren van een notaris? Dat hangt af van verschillende aspecten. De prijs voor een aanpassing in je testament is anders dan het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt prijsopgaven van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notariskantoor Merwestein of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Notariskantoor Merwestein
Branche
Notaris
KVK
54178711
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2012
Medewerkers
3

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen