Is Notariskantoor Merwestein het perfecte notariskantoor voor jou?

Notariskantoren bij jou in de buurt doen een prijsvoorstel dat aansluit bij jouw behoeftes. Volledig zonder verplichtingen! Op deze pagina vind je alles van Notariskantoor Merwestein uit Dordrecht. Lees ervaringen die mensen hebben geschreven over dit bedrijf.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notariskantoor Merwestein of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij helpen.

Prijzen

Hoeveel kost het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van verscheidene aspecten. Het tarief voor een aanpassing in je testament verschilt met de kosten van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen bestaat Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt offertes van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Over deze notaris

Notariskantoor Merwestein is een notaris gevestigd in Dordrecht. Dit kantoor staat natuurlijk geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 54178711.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals het huisnummer? Op deze pagina vind je alle bedrijfsgegevens zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Een notaris is niet alleen nodig bij privé situaties maar ook in de zakenwereld. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Taken

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor een groot aantal taken.

Denk onder meer aan;

  • een verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis