error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een goed notariskantoor? Misschien is Notariskantoor Megchelsen & Haksteen een goede partner. Notarissen bij jou in de omgeving doen een prijsvoorstel dat past bij jouw verzoek. Volledig vrijblijvend! Op deze pagina vind je een overzicht van Notariskantoor Megchelsen & Haksteen uit Elburg. Lees reviews die personen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Een notariskantoor is niet alleen handig voor private kwesties maar ook in de zakenwereld. Denk aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een NV of stichting.

Over deze notaris

Notariskantoor Megchelsen & Haksteen is een notaris kantoor gevestigd in Elburg. Dit bedrijf staat officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 08188875.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de postcode? In deze bedrijvengids vind je alle details zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Werkzaamheden

Bij deze notaris kun je terecht voor verschillende werkzaamheden.

Denk onder meer aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • akte van verdeling
  • het opmaken van een samenlevingscontract

De kosten

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van meerdere aspecten. De prijs voor een wijziging in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou verschillende keuzes te geven bestaat Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van kantoren voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notariskantoor Megchelsen & Haksteen of een soortgelijke notaris kan je hierbij helpen.

Notariskantoor Megchelsen & Haksteen
Branche
Notaris
KVK
8188875
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
01-10-1998
Medewerkers
5

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen