error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notariskantoor Mandos B.V. de juiste notaris voor jou? Notariskantoren bij jou in de regio doen een prijsvoorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Volledig zonder verplichtingen! Benieuwd naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk hier de reviews en details over Notariskantoor Mandos B.V. uit Sint-Michielsgestel.

Ben je een freelancer en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notariskantoor Mandos B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

Tarieven

Hoeveel kost het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van verschillende aspecten. De prijs voor een testament aanpassing verschilt met de prijs van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou meerdere keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Vul in waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Over deze notaris

Notariskantoor Mandos B.V. is een notaris kantoor uit Sint-Michielsgestel. Dit kantoor staat natuurlijk geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 16066260.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de straatnaam? In dit overzicht vind je alle gegevens zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist de oprichting van een stichting of NV.

Taken

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor verschillende werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • een verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

Notariskantoor Mandos B.V.
Branche
Notaris
KVK
16066260
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
30-03-1992
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen