Is Notariskantoor Maasgouw B.V. het passende notariskantoor voor jou?

Ontvang een duidelijke prijsopgave van verschillende notariskantoren uit de buurt. Hier vind je alle informatie van Notariskantoor Maasgouw B.V. uit Maasbracht. Lees ervaringen die mensen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Een notariskantoor is niet alleen handig voor situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan een BV oprichting of juist de oprichting van een NV of stichting.

Over Notariskantoor Maasgouw B.V.

Notariskantoor Maasgouw B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Maasbracht. Deze notaris staat natuurlijk ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 68137788.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals het huisnummer? In deze gids vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Taken

Bij dit kantoor kun je terecht voor verscheidene werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een verdelingsakte

De prijs

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van verscheidene factoren. Het tarief voor een testament wijziging is anders dan het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou voldoende keuzes te geven bestaat Offerte.nl. Vul in waarom jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt voorstellen van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notariskantoor Maasgouw B.V. of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.