error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notaris? Misschien is Notariskantoor Maasgouw B.V. een juiste partner. Krijg een transparante prijsopgave van verschillende notarissen uit de omgeving. Hier staat alle informatie van Notariskantoor Maasgouw B.V. uit Maasbracht. Lees reviews die personen hebben geschreven over dit kantoor.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht je eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notariskantoor Maasgouw B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

De prijs

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verschillende factoren. De prijs voor een testament wijziging verschilt met het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou verschillende keuzes te geven bestaat Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt offertes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Over dit notariskantoor

Notariskantoor Maasgouw B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Maasbracht. Dit bedrijf staat officieel geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 68137788.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de straatnaam? In dit overzicht vind je alle bedrijfsgegevens zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook in de zakenwereld. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf zit je goed voor verscheidene taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • de verdelingsakte

Notariskantoor Maasgouw B.V.
Branche
Notaris
KVK
68137788
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
21-02-2017
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen