error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notariskantoor Maasgouw B.V. het passende notariskantoor voor jou?

Krijg een heldere offerte van verschillende notariskantoren uit je buurt. Benieuwd naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk nu de reviews en details over Notariskantoor Maasgouw B.V. uit Maasbracht.

Een notaris is niet alleen onmisbaar voor situaties in de privésfeer maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Over deze notaris

Notariskantoor Maasgouw B.V. is een notaris gevestigd in Maasbracht. Dit notariskantoor staat officieel geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 68137788.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de postcode? In dit overzicht vind je alle bedrijfsgegevens zoals de contactgegevens maar ook de website.

Taken

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor een groot aantal werkzaamheden.

Denk onder meer aan;

  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • de verdelingsakte

Tarieven

Wat kost het inhuren van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verscheidene aspecten. De prijs voor een wijziging in een testament is anders dan de prijs van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt offertes van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notariskantoor Maasgouw B.V. of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

Notariskantoor Maasgouw B.V.
Branche
Notaris
KVK
68137788
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
21-02-2017
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen