error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notariskantoor Luijten B.V. de juiste notaris voor jou? Notariskantoren bij jou in de buurt doen een prijsvoorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Volledig vrijblijvend! Op deze pagina vind je alles van Notariskantoor Luijten B.V. uit Landgraaf. Lees reviews die mensen hebben geschreven over dit kantoor.

Een notaris is niet alleen onmisbaar voor private kwesties maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist het oprichten van een stichting of NV.

Over Notariskantoor Luijten B.V.

Notariskantoor Luijten B.V. is een notaris gevestigd in Landgraaf. Deze notaris staat uiteraard geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 14069579.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In dit overzicht vind je alle details zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Werkzaamheden

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor een groot aantal taken.

Denk onder meer aan;

  • het opmaken van het samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een verdelingsakte

De prijs

Hoeveel kost het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van meerdere aspecten. Het tarief voor een testament wijziging verschilt met de prijs van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou voldoende keuzes te bieden is er Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt offertes van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notariskantoor Luijten B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

Notariskantoor Luijten B.V.
  • Pasweg 103, 6371BL, Landgraaf
  • 045 - 5312100
Branche
Notaris
KVK
14069579
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
31-03-2001
Medewerkers
6

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen