Is Notariskantoor Lont & Lalmahomed de ideale notaris voor jou?

Notariskantoren bij jou in de buurt doen een voorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Compleet vrijblijvend! Nieuwsgierig naar de meningen van anderen? Bekijk hier de reviews en gegevens over Notariskantoor Lont & Lalmahomed uit 's-Gravenhage.

Ben je een freelancer en wil je wellicht je eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notariskantoor Lont & Lalmahomed of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Tarieven

Wat kost het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van verschillende aspecten. De prijs voor een testament wijziging verschilt met het tarief van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou meerdere keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Over dit notariskantoor

Notariskantoor Lont & Lalmahomed is een notaris kantoor uit 's-Gravenhage. Dit kantoor staat uiteraard ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 27336195.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals het huisnummer? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsgegevens zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Een notaris is niet alleen nodig bij privé situaties maar ook in de zakenwereld. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist het oprichten van een stichting of NV.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor zit je goed voor een groot aantal werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • het aanpassen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een verdelingsakte
  • het opstellen van het samenlevingscontract