Op zoek naar een ervaren notaris? Wellicht is Notariskantoor Loenen (Vechtstreek) C.V. een goede keuze.

Ontvang een transparante offerte van verschillende notariskantoren uit de regio. Hier staat een overzicht van Notariskantoor Loenen (Vechtstreek) C.V. uit Abcoude. Lees reviews die mensen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Diensten

Bij deze notaris kun je terecht voor een groot aantal taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • akte van verdeling

Een notaris is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notariskantoor Loenen (Vechtstreek) C.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij helpen.

Over deze notaris

Notariskantoor Loenen (Vechtstreek) C.V. is een notaris uit Abcoude. Dit kantoor staat officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 30165887.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals het huisnummer? Op deze pagina vind je alle informatie zoals de contactgegevens maar ook de website.

De kosten

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan meerdere aspecten. De prijs voor een testament aanpassing is anders dan de kosten van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt voorstellen van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.