error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notariskantoor Lindeyer het geschikte notariskantoor voor jou? Notariskantoren bij jou in de buurt doen een voorstel dat matcht bij jouw behoeftes. Compleet zonder verplichtingen! Hier staat alle informatie van Notariskantoor Lindeyer uit Beilen. Lees ervaringen die personen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Ben je een freelancer en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notariskantoor Lindeyer of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

De kosten

Hoeveel kost het inhuren van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verschillende aspecten. De prijs voor een testament wijziging verschilt met het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt kostenplaatjes van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Over Notariskantoor Lindeyer

Notariskantoor Lindeyer is een notaris uit Beilen. Deze notaris staat uiteraard geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 04061728.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de straatnaam? Op deze pagina vind je alle gegevens zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Een notaris is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verschillende werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • akte van verdeling
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

Notariskantoor Lindeyer
Branche
Notaris
KVK
4061728
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-01-1994
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen