Op zoek naar een ervaren notaris? Misschien is Notariskantoor Lindeyer een goede partner.

Krijg een duidelijke offerte van verschillende notarissen uit je regio. Nieuwsgierig naar de meningen van andere mensen? Bekijk hier de reviews en informatie over Notariskantoor Lindeyer uit Beilen.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notariskantoor Lindeyer of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Prijzen

Hoeveel kost het inhuren van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verscheidene aspecten. De prijs voor een wijziging in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou verschillende keuzes te geven bestaat Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt kostenplaatjes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Over dit bedrijf

Notariskantoor Lindeyer is een notaris kantoor uit Beilen. Dit kantoor staat ook geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 4061728.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In deze gids vind je alle bedrijfsgegevens zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Een notaris is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Taken

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor verschillende taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • akte van verdeling
  • een samenlevingscontract opmaken