error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notariskantoor Ledeboer B.V. de juiste notaris voor jou? Notarissen bij jou in de omgeving doen een voorstel dat past bij jouw behoeftes. Compleet zonder verplichtingen! Benieuwd naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk hier alle reviews en informatie over Notariskantoor Ledeboer B.V. uit Hengelo.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor verscheidene diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opstellen

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht je eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notariskantoor Ledeboer B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Over dit bedrijf

Notariskantoor Ledeboer B.V. is een notaris uit Hengelo. Dit kantoor staat natuurlijk geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 08125139.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de straat? In deze bedrijvengids vind je alle gegevens zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Prijzen

Hoeveel kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verscheidene factoren. De prijs voor een aanpassing in een testament is anders dan het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Notariskantoor Ledeboer B.V.
Branche
Notaris
KVK
8125139
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-06-2004
Medewerkers
5

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen