error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notariskantoor Ledeboer B.V. het passende notariskantoor voor jou?

Ontvang een duidelijk kostenoverzicht van verschillende notariskantoren uit de buurt. Benieuwd naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk nu alle reviews en gegevens over Notariskantoor Ledeboer B.V. uit Hengelo.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notariskantoor Ledeboer B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

De prijs

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van verscheidene factoren. Het tarief voor een testament wijziging verschilt met de prijs van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Vul in waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Over dit bedrijf

Notariskantoor Ledeboer B.V. is een notaris kantoor uit Hengelo. Dit notariskantoor staat ook ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 8125139.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In dit overzicht vind je alle gegevens zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Een notaris is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist de oprichting van een NV of stichting.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf kun je terecht voor een groot aantal taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • de verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Notariskantoor Ledeboer B.V.
Branche
Notaris
KVK
8125139
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-06-2004
Medewerkers
5

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen