error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notariskantoor Kunderlinde de juiste notaris voor jou?

Notariskantoren bij jou in de buurt doen een prijsvoorstel dat aansluit bij jouw verzoek. Volledig zonder verplichtingen! Hier vind je een overzicht van Notariskantoor Kunderlinde uit Voerendaal. Lees ervaringen die personen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Een notariskantoor is niet alleen onmisbaar voor situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist de oprichting van een NV of stichting.

Over dit notariskantoor

Notariskantoor Kunderlinde is een notaris kantoor uit Voerendaal. Deze notaris staat natuurlijk geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 14106490.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals het huisnummer? In deze bedrijvengids vind je alle gegevens zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf zit je goed voor verschillende taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • een verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

De prijs

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notaris? Dat ligt aan meerdere aspecten. De prijs voor een aanpassing in je testament is anders dan de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Vul in waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notariskantoor Kunderlinde of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Notariskantoor Kunderlinde
Branche
Notaris
KVK
14106490
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-04-2003
Medewerkers
4

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen