error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een goede notaris? Misschien is Notariskantoor Kunderlinde een goede partner. Notarissen bij jou in de omgeving doen een prijsvoorstel dat matcht bij jouw behoeftes. Compleet zonder verplichtingen! Hier staat alle informatie van Notariskantoor Kunderlinde uit Voerendaal. Lees ervaringen die mensen hebben geschreven over dit bedrijf.

Een notaris is niet alleen handig voor situaties in de privésfeer maar ook voor bedrijven. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist het oprichten van een NV of stichting.

Over deze notaris

Notariskantoor Kunderlinde is een notaris uit Voerendaal. Deze notaris staat officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 14106490.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals het huisnummer? In deze gids vind je alle details zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Diensten

Bij deze notaris kun je terecht voor verschillende diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • de verdelingsakte
  • het opstellen van het samenlevingscontract

De prijs

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan verschillende factoren. Het tarief voor een testament aanpassing is anders dan de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou voldoende keuzes te bieden bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt voorstellen van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notariskantoor Kunderlinde of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Notariskantoor Kunderlinde
Branche
Notaris
KVK
14106490
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-04-2003
Medewerkers
4

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen