Op zoek naar een goed notariskantoor? Wellicht is Notariskantoor Kroezen een juiste partner.

Krijg een transparante prijsopgave van verschillende notariskantoren uit je regio. Hier staat alles van Notariskantoor Kroezen uit Oldenzaal. Lees reviews die mensen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Taken

Bij dit bedrijf zit je goed voor een groot aantal taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • akte van verdeling

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook in de zakenwereld. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notariskantoor Kroezen of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

Over Notariskantoor Kroezen

Notariskantoor Kroezen is een notaris kantoor uit Oldenzaal. Dit notariskantoor staat ook geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 8207541.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de straat? In dit overzicht vind je alle informatie zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

De prijs

Wat kost het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van verschillende aspecten. Het tarief voor een testament wijziging verschilt met de kosten van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.