Is Notariskantoor Kroezen de passende notaris voor jou?

Krijg een transparant kostenoverzicht van verschillende notarissen uit je regio. Hier staat een overzicht van Notariskantoor Kroezen uit Oldenzaal. Lees ervaringen die mensen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Een notaris is niet alleen nodig voor private kwesties maar ook voor bedrijven. Denk aan een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Over dit bedrijf

Notariskantoor Kroezen is een notaris uit Oldenzaal. Dit notariskantoor staat uiteraard geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 8207541.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de postcode? In dit overzicht vind je alle gegevens zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Diensten

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor verscheidene taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • akte van verdeling
  • testamenten opstellen zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opstellen
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

Tarieven

Wat kost het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van verscheidene factoren. Het tarief voor een aanpassing in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou voldoende keuzes te geven is er Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt offertes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notariskantoor Kroezen of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij helpen.