error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Misschien is Notariskantoor Kreijn B.V. een goede keuze.

Krijg een transparant kostenoverzicht van verschillende notariskantoren uit je regio. Hier vind je alles van Notariskantoor Kreijn B.V. uit Brunssum. Lees ervaringen die mensen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht je eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notariskantoor Kreijn B.V. of een soortgelijke notaris kan je hierbij ondersteunen.

Tarieven

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van verscheidene aspecten. Het tarief voor een aanpassing in een testament is anders dan het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt offertes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.

Over dit bedrijf

Notariskantoor Kreijn B.V. is een notaris uit Brunssum. Dit notariskantoor staat uiteraard geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 14047812.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In deze gids vind je alle bedrijfsinformatie zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor bedrijven. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist het oprichten van een stichting of NV.

Diensten

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor een groot aantal diensten.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • akte van verdeling

Notariskantoor Kreijn B.V.
  • Vijverlaan 14, 6443BB Brunssum
  • 045-5257646
  • kreijn@zonnet.nl
Branche
Notaris
KVK
14047812
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
29-03-1993
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen