error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notariskantoor Kooi het perfecte notariskantoor voor jou? Krijg een helder prijsvoorstel van verschillende notarissen uit de regio. Op deze pagina vind je een overzicht van Notariskantoor Kooi uit Beetsterzwaag. Lees ervaringen die personen hebben geschreven over dit kantoor.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor kun je terecht voor een groot aantal werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opmaken

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Ben jij een freelancer en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notariskantoor Kooi of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Over deze notaris

Notariskantoor Kooi is een notaris gevestigd in Beetsterzwaag. Dit notariskantoor staat natuurlijk ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 52833461.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de postcode? In deze gids vind je alle bedrijfsinformatie zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Prijzen

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verschillende factoren. Het tarief voor een aanpassing in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou verschillende keuzes te geven bestaat Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt offertes van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Notariskantoor Kooi
Branche
Notaris
KVK
52833461
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-05-2011
Medewerkers
6

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen