Op zoek naar een ervaren notaris? Misschien is Notariskantoor Kerkrade B.V. een juiste partner.

Ontvang een helder prijsvoorstel van verschillende notarissen uit je regio. Nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen? Bekijk nu alle reviews en informatie over Notariskantoor Kerkrade B.V. uit Kerkrade.

Diensten

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor een groot aantal werkzaamheden.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • een testament wijziging
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • akte van verdeling

Een notariskantoor wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook in de zakenwereld. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Ben jij een freelancer en wil je misschien jouw bedrijfje omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Notariskantoor Kerkrade B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij helpen.

Over Notariskantoor Kerkrade B.V.

Notariskantoor Kerkrade B.V. is een notaris uit Kerkrade. Dit kantoor staat officieel geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 65131355.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In dit overzicht vind je alle details zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Prijzen

Hoeveel kost het inhuren van een notaris? Dat is afhankelijk van verschillende factoren. Het tarief voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou verschillende keuzes te bieden is er Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven dienst.