error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notariskantoor Jos Hamans B.V. het perfecte notariskantoor voor jou?

Krijg een duidelijke offerte van verschillende notariskantoren uit de buurt. Benieuwd naar de meningen van anderen? Bekijk hier alle reviews en informatie over Notariskantoor Jos Hamans B.V. uit Amsterdam.

Een notaris is niet alleen nodig voor private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een stichting of NV.

Over Notariskantoor Jos Hamans B.V.

Notariskantoor Jos Hamans B.V. is een notaris kantoor uit Amsterdam. Dit notariskantoor staat uiteraard ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 33228545.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals de straat? In deze gids vind je alle details zoals het telefoonnummer maar ook de website.

Diensten

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor verscheidene taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • de verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

De prijs

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan verscheidene aspecten. De prijs voor een aanpassing in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt voorstellen van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Ben je een ZZP'er en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notariskantoor Jos Hamans B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij ondersteunen.

Notariskantoor Jos Hamans B.V.
Branche
Notaris
KVK
33228545
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
15-01-1980
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen