Op zoek naar een kundige notaris? Wellicht is Notariskantoor Jansen een juiste keuze.

Notariskantoren bij jou in de omgeving doen een prijsvoorstel dat past bij jouw behoeftes. Compleet vrijblijvend! Benieuwd naar de meningen van anderen? Bekijk hier de reviews en details over Notariskantoor Jansen uit Wageningen.

Taken

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor verscheidene taken.

Denk onder meer aan;

  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • akte van verdeling

Een notaris is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Je kan hierbij denken aan een BV oprichting of juist het oprichten van een NV of stichting.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht je eenmanszaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Notariskantoor Jansen of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Over Notariskantoor Jansen

Notariskantoor Jansen is een notaris kantoor uit Wageningen. Deze notaris staat natuurlijk geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 09191585.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals het huisnummer? Op deze pagina vind je alle details zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Prijzen

Hoeveel kost het inschakelen van een notaris? Dat is afhankelijk van verscheidene aspecten. Het tarief voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt offertes van kantoren voor de door jou aangegeven taak.