error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notariskantoor Inge Arts B.V. de juiste notaris voor jou?

Krijg een transparante prijsopgave van verschillende notarissen uit je omgeving. Hier staat alle informatie van Notariskantoor Inge Arts B.V. uit Hilvarenbeek. Lees reviews die mensen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notariskantoor Inge Arts B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij helpen.

Prijzen

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notaris? Dat is afhankelijk van meerdere aspecten. De prijs voor een testament wijziging verschilt met het tarief van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt offertes van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Over dit bedrijf

Notariskantoor Inge Arts B.V. is een notaris kantoor uit Hilvarenbeek. Dit bedrijf staat officieel ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 58185267.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals het huisnummer? Op deze pagina vind je alle bedrijfsgegevens zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privƩsfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist het oprichten van een stichting of NV.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor een groot aantal taken.

Denk onder meer aan;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • een verdelingsakte

Notariskantoor Inge Arts B.V.
Branche
Notaris
KVK
58185267
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
18-06-2013
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen