error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notariskantoor Hussain het passende notariskantoor voor jou?

Ontvang een transparant kostenoverzicht van verschillende notariskantoren uit je omgeving. Hier vind je alle informatie van Notariskantoor Hussain uit Haarlem. Lees reviews die mensen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Diensten

Bij dit bedrijf zit je goed voor een groot aantal taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • de verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opstellen

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Notariskantoor Hussain of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

Over Notariskantoor Hussain

Notariskantoor Hussain is een notaris uit Haarlem. Dit bedrijf staat ook ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 34307704.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straatnaam? Op deze pagina vind je alle gegevens zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Prijzen

Wat kost het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van verscheidene factoren. De prijs voor een aanpassing in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Notariskantoor Hussain
Branche
Notaris
KVK
34307704
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
29-07-2008
Medewerkers
3

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen