error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een goed notariskantoor? Wellicht is Notariskantoor Hussain een juiste partner. Notarissen bij jou in de regio doen een voorstel dat matcht bij jouw verzoek. Volledig zonder verplichtingen! Hier vind je alle informatie van Notariskantoor Hussain uit Haarlem. Lees reviews die personen hebben geschreven over dit kantoor.

Een notariskantoor is niet alleen onmisbaar voor situaties in de privésfeer maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist de oprichting van een NV of stichting.

Over dit notariskantoor

Notariskantoor Hussain is een notaris uit Haarlem. Dit notariskantoor staat officieel geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de KVK; 34307704.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straatnaam? Op deze pagina vind je alle bedrijfsinformatie zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Werkzaamheden

Bij deze notaris kun je terecht voor een groot aantal taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • akte van verdeling
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een samenlevingscontract opmaken
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Tarieven

Hoeveel kost het inhuren van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van meerdere aspecten. De prijs voor een wijziging in een testament is anders dan het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt prijsopgaven van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een freelancer en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notariskantoor Hussain of een soortgelijke notaris kan je hierbij ondersteunen.

Notariskantoor Hussain
Branche
Notaris
KVK
34307704
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
29-07-2008
Medewerkers
3

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen