error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notariskantoor Hoogerheide het geschikte notariskantoor voor jou? Notarissen bij jou in de regio doen een prijsvoorstel dat matcht bij jouw verzoek. Compleet vrijblijvend! Benieuwd naar de meningen van anderen? Bekijk nu de reviews en informatie over Notariskantoor Hoogerheide uit Den Burg.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor een groot aantal werkzaamheden.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • de verdelingsakte
  • het opmaken van een samenlevingscontract

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook in de zakenwereld. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een stichting of NV.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Notariskantoor Hoogerheide of een vergelijkbare notaris kan je hierbij ondersteunen.

Over Notariskantoor Hoogerheide

Notariskantoor Hoogerheide is een notaris kantoor gevestigd in Den Burg. Deze notaris staat ook geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 37080924.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In deze gids vind je alle details zoals de contactgegevens maar ook de website.

Tarieven

Wat zijn de tarieven van het inschakelen van een notaris? Dat is afhankelijk van verscheidene factoren. Het tarief voor een testament wijziging komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou meerdere keuzes te bieden is er Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt voorstellen van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Notariskantoor Hoogerheide
Branche
Notaris
KVK
37080924
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
30-03-1998
Medewerkers
7

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen