Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Wellicht is Notariskantoor Hoogerheide een goede keuze.

Ontvang een duidelijk prijsvoorstel van verschillende notariskantoren uit je buurt. Benieuwd naar de meningen van anderen? Bekijk nu alle reviews en gegevens over Notariskantoor Hoogerheide uit Den Burg.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notariskantoor Hoogerheide of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij helpen.

Tarieven

Hoeveel kost het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van meerdere aspecten. De prijs voor een testament wijziging is anders dan de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt voorstellen van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Over dit notariskantoor

Notariskantoor Hoogerheide is een notaris uit Den Burg. Dit kantoor staat officieel ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 37080924.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straat? In dit overzicht vind je alle gegevens zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor zakelijke kwesties. Denk aan het oprichten van een BV of juist het oprichten van een NV of stichting.

Taken

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor verschillende taken.

Denk onder meer aan;

  • een verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte