Op zoek naar een ervaren notaris? Misschien is Notariskantoor Hofman B.V. een juiste keuze.

Ontvang een helder prijsvoorstel van verschillende notariskantoren uit je regio. Benieuwd naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk hier de reviews en details over Notariskantoor Hofman B.V. uit Haarlem.

Diensten

Bij dit kantoor kun je terecht voor verschillende werkzaamheden.

Denk onder meer aan;

  • een verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis

Een notaris is niet alleen nodig bij privé situaties maar ook in de zakenwereld. Je kan hierbij denken aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een NV of stichting.

Ben jij een ZZP'er en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Notariskantoor Hofman B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij helpen.

Over dit notariskantoor

Notariskantoor Hofman B.V. is een notaris kantoor uit Haarlem. Deze notaris staat uiteraard geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 34192220.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsinformatie zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Tarieven

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notaris? Dat ligt aan meerdere factoren. Het tarief voor een aanpassing in je testament is anders dan de kosten van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van notariskantoren voor de door jou aangegeven taak.