error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat Notariskantoor Hof of een vergelijkbare bemiddelaar voor je kan betekenen? Om voor jou geschikte prijsvoorstellen te ontvangen van mediation bedrijven in Vriezenveen laat je jouw details achter in het formulier.

Heb je een onenigheid met iemand anders? Bijvoorbeeld met een werknemer of leidinggevende, de plaatselijke overheid of een vennoot binnen jouw bedrijf? Als je op zoek bent naar een mediator die kan helpen met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Notariskantoor Hof uit Vriezenveen goed.

Werkzaamheden

Een snelle scheiding bespreken? Een ruzie in de familie oplossen? Bemiddeling is in elk geval betaalbaarder dan een rechtszaak. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Laat jouw gegevens achter en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de omgeving van Vriezenveen.

In welke situatie is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is geschikt wanneer er twee bereidwillige personen een issue hebben en gezamenlijk tot een redelijke oplossing willen komen zonder rechtszaak.

Scheiden

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er veel afgesproken worden. Denk hierbij aan de volgende dingen:

Het verdelen van de spullen, de woning, de auto, de kinderen en meer. Wanneer jij jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo helder als het kan. Dankzij dit kunnen onze aangesloten bedrijven jou beter helpen.

Lokaal

Sommige mediators komen aan huis. Ook zijn er mediators die alleen actief zijn op een eigen kantoor. Daarom is het prettig om met iemand te spreken uit jouw buurt. Ons team matcht jou daarom enkel met bemiddeling in de regio van Vriezenveen.

Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of d.m.v. onze website. We hebben een samenwerkingsverband met een groot aantal bedrijven in verschillende branches. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden bovenaan!

Notariskantoor Hof B.V.
Branche
Notaris
KVK
60377712
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-08-1997
Medewerkers
8

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen