Op zoek naar een goed notariskantoor? Wellicht is Notariskantoor Hof B.V. een juiste keuze.

Notarissen bij jou in de omgeving doen een prijsvoorstel dat matcht bij jouw verzoek. Volledig zonder verplichtingen! Hier staat alles van Notariskantoor Hof B.V. uit Vriezenveen. Lees ervaringen die personen hebben geschreven over dit kantoor.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notariskantoor Hof B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

De prijs

Wat zijn de kosten van het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan meerdere factoren. Het tarief voor een testament aanpassing verschilt met de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Vervolgens kan je afwachten. Je verkrijgt offertes van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Over dit notariskantoor

Notariskantoor Hof B.V. is een notaris uit Vriezenveen. Dit bedrijf staat uiteraard geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 60377712.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder het huisnummer? In deze gids vind je alle gegevens zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook in de zakenwereld. Denk aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een stichting of NV.

Diensten

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor verschillende diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • akte van verdeling
  • het opstellen van het samenlevingscontract