error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notariskantoor Heijnen het juiste notariskantoor voor jou?

Ontvang een duidelijk kostenoverzicht van verschillende notariskantoren uit de regio. Benieuwd naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk nu alle reviews en details over Notariskantoor Heijnen uit Eijsden.

Een notariskantoor is niet alleen nodig voor priv├ę situaties maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Over dit bedrijf

Notariskantoor Heijnen is een notaris gevestigd in Eijsden. Deze notaris staat officieel geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 14109143.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals het huisnummer? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsinformatie zoals de contactgegevens maar ook de online webpagina.

Taken

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verschillende diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • het aanpassen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • de verdelingsakte
  • een samenlevingscontract opmaken

Prijzen

Hoeveel kost het inhuren van een notaris? Dat ligt aan verscheidene factoren. Het tarief voor een wijziging in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notariskantoor nodig hebt en in welke stad. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notariskantoor Heijnen of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

Notariskantoor Heijnen
Branche
Notaris
KVK
14109143
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-11-2000
Medewerkers
5

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen