error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notariskantoor Groeneweg de ideale notaris voor jou? Krijg een helder kostenoverzicht van verschillende notarissen uit de regio. Hier staat alle informatie van Notariskantoor Groeneweg uit Heesch. Lees reviews die personen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Een notariskantoor is niet alleen nodig voor priv├ę situaties maar ook voor bedrijven. Denk aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een NV of stichting.

Over dit notariskantoor

Notariskantoor Groeneweg is een notaris gevestigd in Heesch. Deze notaris staat ook ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 17235502.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsgegevens zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Taken

Bij dit bedrijf kun je terecht voor verscheidene diensten.

Denk onder meer aan;

  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een levenstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een verdelingsakte

Prijzen

Hoeveel kost het inschakelen van een notaris? Dat hangt af van meerdere factoren. De prijs voor een testament aanpassing verschilt met de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou voldoende keuzes te geven is er Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke regio. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt kostenplaatjes van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een ZZP'er en wil je wellicht je eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notariskantoor Groeneweg of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Notariskantoor Groeneweg
Branche
Notaris
KVK
17235502
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-04-1997
Medewerkers
5

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen