error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notariskantoor Groeneweg de passende notaris voor jou?

Notarissen bij jou in de omgeving doen een voorstel dat past bij jouw behoeftes. Volledig zonder verplichtingen! Benieuwd naar de meningen van andere mensen? Bekijk nu alle reviews en gegevens over Notariskantoor Groeneweg uit Heesch.

Een notaris is niet alleen handig voor priv├ę situaties maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan het oprichten van een BV of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Over Notariskantoor Groeneweg

Notariskantoor Groeneweg is een notaris kantoor gevestigd in Heesch. Deze notaris staat uiteraard geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 17235502.

Meer informatie over de adresgegevens, zoals de straat? Op deze pagina vind je alle gegevens zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Taken

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor verschillende taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • akte van verdeling

Prijzen

Wat kost het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan verscheidene factoren. De prijs voor een testament aanpassing is anders dan de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou voldoende keuzes te geven is er Offerte.nl. Laat ons weten om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt offertes van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een ZZP'er en wil je wellicht jouw zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notariskantoor Groeneweg of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

Notariskantoor Groeneweg
Branche
Notaris
KVK
17235502
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-04-1997
Medewerkers
5

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen