Is Notariskantoor Groen het passende notariskantoor voor jou?

Krijg een transparante offerte van verschillende notarissen uit de regio. Benieuwd naar de meningen van andere mensen? Bekijk nu alle reviews en gegevens over Notariskantoor Groen uit Scheemda.

Werkzaamheden

Bij deze notaris zit je goed voor een groot aantal diensten.

Denk bijvoorbeeld aan;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • een testament wijziging
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een geregistreerd partnerschap
  • de aankoop van een huis
  • een verdelingsakte

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een NV of stichting.

Ben jij een freelancer en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notariskantoor Groen of een vergelijkbare notaris kan dit voor je doen.

Over Notariskantoor Groen

Notariskantoor Groen is een notaris gevestigd in Scheemda. Deze notaris staat natuurlijk geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 1169957.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de straat? In deze gids vind je alle gegevens zoals het telefoonnummer maar ook de website.

De prijs

Wat zijn de prijzen van het inschakelen van een notariskantoor? Dat hangt af van meerdere factoren. De prijs voor een testament aanpassing komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van een akte van verdeling.

Om jou meerdere keuzes te geven is er Offerte.nl. Vul in waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt kostenplaatjes van notarissen voor de door jou aangegeven dienst.