Op zoek naar een ervaren notaris? Wellicht is Notariskantoor Grijmans Dierckxsens B.V. een goede partner.

Krijg een duidelijk kostenoverzicht van verschillende notarissen uit je regio. Op deze pagina staat alle informatie van Notariskantoor Grijmans Dierckxsens B.V. uit 's-Gravenhage. Lees ervaringen die mensen hebben achtergelaten over dit kantoor.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor zit je goed voor verschillende werkzaamheden.

Denk onder meer aan;

  • een verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een samenlevingscontract opmaken
  • een testament wijziging
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij situaties in de privésfeer maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Ben je een freelancer en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Documenten legaliseren? Notariskantoor Grijmans Dierckxsens B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij ondersteunen.

Over deze notaris

Notariskantoor Grijmans Dierckxsens B.V. is een notaris kantoor uit 's-Gravenhage. Dit kantoor staat officieel geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 27361846.

Wil je meer weten over de adresgegevens, zoals het huisnummer? In dit overzicht vind je alle bedrijfsinformatie zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

De kosten

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notariskantoor? Dat is afhankelijk van verscheidene factoren. De prijs voor een aanpassing in een testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou goed te laten vergelijken is er Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notaris nodig hebt en in welke locatie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van notaris bedrijven voor de door jou aangegeven taak.