error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notariskantoor Goossens B.V. het juiste notariskantoor voor jou? Ontvang een duidelijke prijsopgave van verschillende notarissen uit de buurt. Hier vind je alles van Notariskantoor Goossens B.V. uit Bussum. Lees reviews die personen hebben geschreven over dit bedrijf.

Taken

Bij dit bedrijf ben je aan het juiste adres voor een groot aantal werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • het opstellen van een samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een levenstestament of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • akte van verdeling

Een notaris is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notariskantoor Goossens B.V. of een vergelijkbare notaris kan je hierbij ondersteunen.

Over dit notariskantoor

Notariskantoor Goossens B.V. is een notaris kantoor uit Bussum. Deze notaris staat natuurlijk geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 67824420.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de straat? In deze bedrijvengids vind je alle informatie zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Tarieven

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notariskantoor? Dat ligt aan verschillende aspecten. De prijs voor een testament aanpassing is anders dan de prijs van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou meerdere keuzes te geven is er Offerte.nl. Geef aan om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke locatie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van kantoren voor de door jou aangegeven taak.

Notariskantoor Goossens B.V.
  • Brediusweg 20, 1401AG, Bussum
  • 035 3037167
Branche
Notaris
KVK
67824420
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
16-01-2017
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen