error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notariskantoor Goossens B.V. het perfecte notariskantoor voor jou?

Notariskantoren bij jou in de omgeving doen een prijsvoorstel dat aansluit bij jouw behoeftes. Compleet vrijblijvend! Hier vind je alle informatie van Notariskantoor Goossens B.V. uit Bussum. Lees ervaringen die personen hebben geschreven over dit bedrijf.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien je zaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notariskantoor Goossens B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.

Prijzen

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van meerdere aspecten. Het tarief voor een wijziging in je testament is anders dan de kosten van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou verschillende keuzes te geven bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke omgeving. Wat enkel nog rest is afwachten. Je verkrijgt prijsopgaven van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Over dit bedrijf

Notariskantoor Goossens B.V. is een notaris kantoor uit Bussum. Dit kantoor staat uiteraard geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 67824420.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de postcode? In dit overzicht vind je alle informatie zoals de telefoonnummers maar ook de webpagina.

Een notariskantoor is niet alleen nodig bij priv├ę situaties maar ook in de zakenwereld. Denk aan een BV oprichting of juist de oprichting van een NV of stichting.

Diensten

Bij deze notaris zit je goed voor een groot aantal werkzaamheden.

Hierbij kan je denken aan;

  • de verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een samenlevingscontract opmaken
  • het wijzigen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis

Notariskantoor Goossens B.V.
  • Brediusweg 20, 1401AG Bussum
  • 035 3037167
Branche
Notaris
KVK
67824420
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
16-01-2017
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen