Op zoek naar een specialistisch notariskantoor? Wellicht is Notariskantoor Geurts & Partners een juiste partner.

Notariskantoren bij jou in de omgeving doen een voorstel dat matcht bij jouw verzoek. Volledig vrijblijvend! Hier staat een overzicht van Notariskantoor Geurts & Partners uit Wassenaar. Lees reviews die mensen hebben achtergelaten over dit bedrijf.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notariskantoor Geurts & Partners of een soortgelijke notaris kan dit voor je doen.

Prijzen

Hoeveel kost het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van verschillende factoren. Het tarief voor een wijziging in je testament verschilt met het tarief van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou voldoende keuzes te geven is er Offerte.nl. Vul in om welke reden jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Wat enkel nog rest is afwachten. Je krijgt offertes van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Over deze notaris

Notariskantoor Geurts & Partners is een notaris uit Wassenaar. Deze notaris staat natuurlijk ingeschreven bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 55801773.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de straat? In deze bedrijvengids vind je alle details zoals de contactgegevens maar ook de webpagina.

Een notaris is niet alleen nodig bij private kwesties maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist de oprichting van een stichting of NV.

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf zit je goed voor verschillende werkzaamheden.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • de verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte