error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een kundige notaris? Misschien is Notariskantoor Geurts & Partners een juiste keuze. Krijg een duidelijk prijsvoorstel van verschillende notarissen uit je omgeving. Hier staat alles van Notariskantoor Geurts & Partners uit Wassenaar. Lees ervaringen die mensen hebben geschreven over dit bedrijf.

Een notariskantoor is niet alleen nodig voor privƩ situaties maar ook voor zakelijke situaties. Denk aan een BV oprichting of bijvoorbeeld het oprichten van een stichting of NV.

Over dit notariskantoor

Notariskantoor Geurts & Partners is een notaris kantoor uit Wassenaar. Deze notaris staat uiteraard geregistreerd bij de KVK. Je kan dit bedrijf vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 55801773.

Meer informatie over de adresgegevens, waaronder de postcode? In deze bedrijvengids vind je alle bedrijfsgegevens zoals de telefoonnummers maar ook de online webpagina.

Werkzaamheden

Bij deze notaris kun je terecht voor verschillende diensten.

Denk onder meer aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte
  • het wijzigen van een testament
  • testamenten opstellen zoals een tweetrapstestament of een testament bij leven
  • een verdelingsakte
  • het opmaken van het samenlevingscontract

Tarieven

Wat zijn de tarieven van het inhuren van een notaris? Dat hangt af van meerdere factoren. Het tarief voor een wijziging in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten maken is er Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke omgeving. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je ontvangt voorstellen van bedrijven voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notariskantoor Geurts & Partners of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Notariskantoor Geurts & Partners
Branche
Notaris
KVK
55801773
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-08-2012
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen