error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Is Notariskantoor Geurts & Partners de juiste notaris voor jou?

Notariskantoren bij jou in de omgeving doen een prijsvoorstel dat aansluit bij jouw behoeftes. Compleet vrijblijvend! Benieuwd naar de meningen van anderen? Bekijk nu alle reviews en gegevens over Notariskantoor Geurts & Partners uit Wassenaar.

Een notariskantoor is niet alleen onmisbaar voor situaties in de privésfeer maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist het oprichten van een stichting of NV.

Over Notariskantoor Geurts & Partners

Notariskantoor Geurts & Partners is een notaris gevestigd in Wassenaar. Dit notariskantoor staat uiteraard geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 55801773.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de postcode? In deze gids vind je alle bedrijfsinformatie zoals de telefoonnummers maar ook de website.

Taken

Bij deze notaris ben je aan het juiste adres voor verscheidene diensten.

Denk onder meer aan;

  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • het wijzigen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een verdelingsakte
  • het opmaken van een samenlevingscontract

Tarieven

Hoeveel kost het inhuren van een notariskantoor? Dat hangt af van verscheidene aspecten. De prijs voor een aanpassing in je testament komt bijvoorbeeld niet overeen met het tarief van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou beter te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke regio. Vervolgens kan je afwachten. Je krijgt kostenplaatjes van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht je bedrijfje omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notariskantoor Geurts & Partners of een soortgelijk notariskantoor kan je hierbij helpen.

Notariskantoor Geurts & Partners
Branche
Notaris
KVK
55801773
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-08-2012
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen