error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Misschien is Notariskantoor Gerrits B.V. een goede partner. Ontvang een duidelijk kostenoverzicht van verschillende notarissen uit je regio. Nieuwsgierig naar de ervaringen van andere mensen? Bekijk nu alle reviews en gegevens over Notariskantoor Gerrits B.V. uit Breukelen.

Ben jij een zelfstandige ondernemer en wil je misschien jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notariskantoor Gerrits B.V. of een soortgelijk notariskantoor kan dit voor je doen.

De kosten

Hoeveel kost het inhuren van een notaris? Dat ligt aan verscheidene factoren. Het tarief voor een testament wijziging komt bijvoorbeeld niet overeen met de kosten van het opstellen van de akte van verdeling.

Om jou beter te laten vergelijken is er Offerte.nl. Laat ons weten waarom jij een notaris nodig hebt en in welke stad. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt prijsopgaven van notariskantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Over deze notaris

Notariskantoor Gerrits B.V. is een notaris uit Breukelen. Dit notariskantoor staat officieel geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 30215539.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de straat? Op deze pagina vind je alle bedrijfsinformatie zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Een notaris wordt niet alleen gebruikt in priv├ę situaties maar ook in de zakenwereld. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of juist de oprichting van een NV of stichting.

Taken

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor verscheidene taken.

Voorbeelden hiervan zijn;

  • akte van verdeling
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Notariskantoor Gerrits B.V.
Branche
Notaris
KVK
30215539
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-01-2001
Medewerkers
6

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen