Is Notariskantoor Gerrits B.V. het passende notariskantoor voor jou?

Ontvang een transparante prijsopgave van verschillende notariskantoren uit je buurt. Op deze pagina staat alles van Notariskantoor Gerrits B.V. uit Breukelen. Lees ervaringen die mensen hebben geschreven over dit bedrijf.

Een notariskantoor is niet alleen handig voor situaties in de privésfeer maar ook in de zakenwereld. Denk aan het oprichten van een BV of juist de oprichting van een NV of stichting.

Over dit bedrijf

Notariskantoor Gerrits B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Breukelen. Dit notariskantoor staat uiteraard geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat genoteerd staat bij de KVK; 30215539.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, zoals de postcode? In deze bedrijvengids vind je alle details zoals de contactgegevens maar ook de website.

Taken

Bij dit bedrijf zit je goed voor verschillende taken.

Hierbij kan je denken aan;

  • een samenlevingscontract opstellen
  • het aanpassen van een testament
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis
  • de verdelingsakte

De prijs

Wat zijn de prijzen van het inhuren van een notaris? Dat ligt aan verscheidene factoren. Het tarief voor een wijziging in je testament verschilt met de prijs van het opstellen van huwelijkse voorwaarden.

Om jou een goede vergelijking te laten maken bestaat Offerte.nl. Geef aan waarom jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Wat enkel nog rest is afwachten. Je ontvangt voorstellen van kantoren voor de door jou aangegeven dienst.

Ben jij een freelancer en wil je wellicht je zaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notariskantoor Gerrits B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij ondersteunen.