error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Op zoek naar een ervaren notariskantoor? Misschien is Notariskantoor Gehlen B.V. een goede partner. Ontvang een transparante prijsopgave van verschillende notariskantoren uit de regio. Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Bekijk nu de reviews en informatie over Notariskantoor Gehlen B.V. uit Lopik.

Een notariskantoor is niet alleen onmisbaar voor priv├ę situaties maar ook voor zakelijke situaties. Een voorbeeld hiervan is het oprichten van een BV of bijvoorbeeld de oprichting van een NV of stichting.

Over dit notariskantoor

Notariskantoor Gehlen B.V. is een notaris kantoor gevestigd in Lopik. Dit kantoor staat officieel geregistreerd bij de KVK. Je kan dit kantoor vinden onder het nummer dat geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel; 30220613.

Wil je meer weten over de adresgegevens, waaronder de straatnaam? In deze gids vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de online webpagina.

Werkzaamheden

Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres voor een groot aantal taken.

Denk onder meer aan;

  • een verdelingsakte
  • testamenten opstellen zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • het opstellen van het samenlevingscontract
  • een testament aanpassing
  • een geregistreerd partnerschap
  • de hypotheekakte

Tarieven

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een notariskantoor? Dat ligt aan verscheidene aspecten. Het tarief voor een wijziging in je testament is anders dan de kosten van het opstellen van een samenlevingscontract.

Om jou een goede vergelijking te laten opstellen is er Offerte.nl. Laat ons weten waarvoor jij een notariskantoor nodig hebt en in welke provincie. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is afwachten. Je krijgt offertes van kantoren voor de door jou aangegeven taak.

Ben je een zelfstandige ondernemer en wil je wellicht jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Legaliseren van documenten? Notariskantoor Gehlen B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan dit voor je doen.

Notariskantoor Gehlen B.V.
  • Rolafweg Noord 5, 3411BH, Lopik
  • 0348-552014
  • notaris@lopik.knb.nl
Branche
Notaris
KVK
30220613
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
30-11-2006
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere notarissen