Is Notariskantoor Gehlen B.V. het perfecte notariskantoor voor jou?

Ontvang een transparant kostenoverzicht van verschillende notarissen uit je regio. Benieuwd naar de meningen van anderen? Bekijk hier de reviews en details over Notariskantoor Gehlen B.V. uit Lopik.

Ben je een ZZP'er en wil je misschien je eenmanszaak omzetten naar een BV? Moet er een legalisatie plaatsvinden? Notariskantoor Gehlen B.V. of een vergelijkbaar notariskantoor kan je hierbij helpen.

De kosten

Hoeveel kost het inschakelen van een notaris? Dat is afhankelijk van verschillende factoren. De prijs voor een aanpassing in een testament verschilt met het tarief van het opstellen van een verdelingsakte.

Om jou goed te laten vergelijken bestaat Offerte.nl. Geef aan waarvoor jij een notaris nodig hebt en in welke provincie. Vervolgens kan je afwachten. Je ontvangt prijsopgaven van notarissen voor de door jou aangegeven taak.

Over dit bedrijf

Notariskantoor Gehlen B.V. is een notaris kantoor uit Lopik. Dit kantoor staat natuurlijk ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kan dit kantoor opzoeken onder het nummer dat genoteerd staat bij de Kamer van Koophandel; 30220613.

Ben je op zoek naar de adresgegevens, waaronder de straat? In dit overzicht vind je alle informatie zoals het telefoonnummer maar ook de webpagina.

Een notaris is niet alleen nodig bij privé situaties maar ook voor zakelijke kwesties. Een voorbeeld hiervan is een BV oprichting of juist de oprichting van een NV of stichting.

Werkzaamheden

Bij deze notaris zit je goed voor verschillende diensten.

Hierbij kan je denken aan;

  • een verdelingsakte
  • het opstellen van testamenten zoals een testament bij leven of een tweetrapstestament
  • het opmaken van een samenlevingscontract
  • het aanpassen van een testament
  • een geregistreerd partnerschap
  • het kopen van een huis